Demokaart & UiTPAS

Demokaart

DEMOCRAZY is mede-organisator van Boomtown 2020. Daarom kan je ook tijdens het festival gebruik maken van de DEMOKAART. In ruil voor €15 krijg je een jaar lang €3 korting per concertticket. De korting geldt ook voor de betalende concerten op Boomtown. 

KOPEN? De DEMOKAART is hier te koop (enkel online). Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart pas 24 uur na aankoop voor het eerst gebruiken.

GEBRUIKEN? Je kan de DEMOKAART gebruiken in voorverkoop (vul je unieke code in tijdens het online aankoopproces), maar ook bij aankoop van je ticket aan de avondkassa (toon je unieke code aan de avondkassa).

OPGELET: de DEMOKAART is een unieke code, aan je persoon gebonden. Je kan de code voor één ticket per concert gebruiken.

VRAGEN? tickets@democrazy.be.

UiTPAS

Wie een UiTPAS heeft kan op elk Boomtownconcert een punt sparen. Vraag ernaar bij de avondkassa! Wie een Gentse UiTPAS met kansentarief heeft, krijgt 80% korting op de voorverkoopprijs. Verplicht te reserveren, via mail aan info@boomtown.be of telefonisch via 09 223 22 27 (10:00-18:00 op werkdagen) met vermelding van je UitPasnummer (begint met 09000). 

Voor de concerten die doorgaan in Handelsbeurs, kan je terecht bij Tickets Gent:

  • Aan de balie (Sint-Baafsplein 17), op vertoon van je UiTPAS
  • Telefonisch (09 / 225 01 01) tijdens de openingsuren, houd je UiTPAS bij de hand
  • Het ticketbureau is open van maandag tot vrijdag van 10.00 tot 18.00 / op zaterdag van 14.00 tot 18.00 / gesloten op zondag.
  • Via mail,  info@ticketsgent.be

Algemene info over de UiTPAS vind je hier

Partners
KU leuven
VDK
Bolt
Hogeschool Gent
Studio Brussel
Flanders State of the Art
Stad Gent
Democrazy
Handelsbeurs
Voo?uit
Opera Ballet van Vlaanderen
Cristal
Beepl