Gratis

Brent Vanneste en de zijnen wonnen met Steak Number Eight de Humo's Rock Rally in 2007, en sindsdien is er geen houden aan de steile opgang van dit gitaargeweld uit Wevelgem. Ze brachten de ene mokerslag van een plaat na de andere. Clubs en festivals over de hele wereld gingen plat voor hun tomeloze energie.

Sinds 2018 gaat onze favoriete Gentse postmetal / noiseband door het leven als STAKE.  Onder deze naam stellen ze nu een gloednieuw album voor, Love, Death And Decay (30 september, Hassle Records). De bandleden leverden elk eigen songs aan én zaten in hun studio zelf aan de knoppen, samen met mixmeister Tom Lodewijckx (van o.a. Clouseau, jawel). Op de eerste single "F*ck My Anxiety" horen we een band in topvorm.  "Ik ben nog nooit zo content geweest van een plaat als van deze", zegt frontman Brent Vanneste, die bekend staat als zijn eigen grootste criticus. 

De liveshows van STAKE staan bekend als epische energiebommen. Het is geen toeval dat ze op tournee mochten met bands als Mastodon, The Dillinger Escape Plan, Alice Cooper en Deftones. U bent bij deze gewaarschuwd: duck and cover

Partners
KU leuven
VDK
Bolt
lotto
Cristal
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
PLEK
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Stad Gent
Alles Kan
Musicaire
Sabam For Culture
MPH
Caruur