The Well-Being Klub, opgericht door Lauren (Journey of Yoga), Thomas & Brecht (Roundabout Agency) en Cedric (Sonhouse),  biedt muziekliefhebbers een evenwichtige levensstijl. Ze doen dit door dJ's, muzikanten en muziekliefhebbers te verenigen met een gezonde levensstijl. Op zaterdag 20 juli van 18:00 tot 00:00 kan je met één ticket genieten van zowel livesets en dj-sets als een deugddoende oefening in 'circular breath-work'. 

Om 20:00 nemen WLC en Lathouwers het over van H.A.R.A.L.D.

WLC
is een in België gevestigde harmonizer met Mexicaanse roots. Hij wijdt zijn leven aan muziek als dj, producer, oprichter van het WeZienWel-label en organisator van Curfew. Een wereldburger zeg maar, eentje die de recepten kent voor nachtelijke escapades en meeslepende dj-sets. Hij draaide al op locaties als Sisyphos, Fuse, Kompass Klub, La Cabane en Ampere. En we hoorden hem Studio Brussel, Red Light Radio, Kiosk of Operator. Ook festivals als Garbicz, Dimensions, Tomorrowland, Extrema Outdoors, Curfew en Sziget zien hem graag komen. 

Lathouwers voelde zich als kind al aangetrokken tot de muziekscene. Als fotograaf bracht hij sterren in beeld, als muzikant drumde hij in talloze Belgische zalen. Na 20 jaar rock-'n-roll, underground clubs en festivals besloot hij zelf aan de slag te gaan. Met eerdere residencies in Mexico bij Radio Tulum en Naked Hotel, en optredens op festivals zoals het Hongaarse Balaton, is Lathouwers klaar om zijn horizon te verbreden. Van funky tot smerig, van grappig tot groovy.  

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Bolt
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Nationale Loterij
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture
PlayRight+
Robi
GTV