21:00 / za 20.07 / Ha Concerts

Ticketinfo / Demokaart & UiTPAS

The Well-Being Klub, opgericht door Lauren (Journey of Yoga), Thomas & Brecht (Roundabout Agency) en Cedric (Sonhouse),  biedt muziekliefhebbers een evenwichtige levensstijl. Ze doen dit door dJ's, muzikanten en muziekliefhebbers te verenigen met een gezonde levensstijl. Op zaterdag 20 juli van 18:00 tot 00:00 kan je met één ticket genieten van zowel livesets en dj-sets als een deugddoende oefening in 'circular breath-work'. 

Om 21:00 is het tijd voor een concert van Omar Dahl.

Omar Dahl brengt een mix van elektronische muziek, ondersteund door live synths. Een vloeiende set aangevuld met blaas- en snaarinstrumenten die de dansbare beats van zwoele melodieën voorzien, met invloeden uit de Arabische wereld en de Balkan. Ze wijken af van de platgetreden paden en verkennen het muzikale gebied tussen akoestisch en elektronisch, tussen dansen en chillen, tussen Oost en West. Met saxofoon en klarinet, viool en gitaar die de dansbare beats van zwoele melodieën voorzien.

Omar Dahl is er voor alle avonddromers die graag wegdromen op atmosferische muziek. Denk aan Stavroz of Four Tet en je krijgt al een idee van de bestemming.

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Bolt
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Nationale Loterij
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture
PlayRight+
Robi
GTV