The Well-Being Klub, opgericht door Lauren (Journey of Yoga), Thomas & Brecht (Roundabout Agency) en Cedric (Sonhouse),  biedt muziekliefhebbers een evenwichtige levensstijl. Ze doen dit door dJ's, muzikanten en muziekliefhebbers te verenigen met een gezonde levensstijl. Op zaterdag 20 juli van 18:00 tot 00:00 kan je met één ticket genieten van zowel livesets en dj-sets als een deugddoende oefening in 'circular breath-work'. 

De laatste set van de avond is voor José Noventa.

José Noventa
is een nomade met een kleurrijke ziel en een rebelse geest. Zijn eigenzinnige houding en avontuurlijke geest zorgen voor brede glimlachen, waar hij ook gaat. Muziek is zijn voertaal, een gereedschap waarmee hij recht naar je hart reikt. Met een brede muzikale achtergrond creëert hij een unieke, ondergrondse vibe die diep resoneert. José vertaalt zijn levenservaringen naar elektronische melodieën, bouwt solide structuren en verbindt mensen over de hele wereld.

Platen en vinyl zijn zijn passie, terwijl hij zich verdiept in computers en synthesizers als een ware muzikale geleerde. In de muziekstudio, weg van mode en trends, smeedt hij een sound die reikt van house, deep house, disco, downtempo en elektronica tot wereldmuziek, hip-hop, soul, funk en dub. 

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Bolt
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Nationale Loterij
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture
PlayRight+
Robi
GTV