Boomtown 2023: nieuwe namen!

Als de zomer niet naar ons wilt komen halen we ze zelf wel in huis. Met een nieuwe reeks namen voor Boomtown 2023 bijvoorbeeld! 

ALL THINGS SDBAN

Aan genres geen gebrek, deze editie. Voor de openingsdag (14 juli) op de Kouter werken we samen met Sdban, het Gentse label dat een waaier aan all things jazz, psychedelische grooves, electronica en hiphop in de stal heeft staan: ECHT!, M Chuzi en Condor Gruppe. En Dans Dans als special guest van de avond!

ZWARE GITAREN

Op 16 en 17 juli worden de zware gitaren bovengehaald. STAKE trekt het programma op zondag en wordt stevig in de wind gezet door Slow Crush, Hideous en Barno Koevoet. Maandag krijgen Meltheads en Doodseskader het luide gezelschap van Tramhaus en Peuk. 

OUT THE FRAME

Net als voorgaande jaren nodigt Out The Frame je uit om ver over de grenzen van hiphop heen te kijken. Van R&B en hip-hop tot elektronica en dancehall: met Glints, QuinzeQuinze, Chibi Ichigo en Martha Da’ro zijn ze ook dit jaar niet voor één gat te vangen  


Boomtown 2023 komt tot stand met de steun van KULeuven, VDK, Bolt, Cristal, Muziekclub Democrazy, Ha Concerts, VIERNULVIER, All Eyes On Hip Hop, Studio Brussel, Knack, Stad Gent, Alles Kan en de Vlaamse Gemeenschap.

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture