Dit was Boomtown 2023

Zeven dagen lang nam Boomtown de Kouter in voor een muzikaal ontdekkingsfeest en met 25.000 bezoekers op de teller was het de beste editie ooit. We zagen een uitzinnig publiek dat zich kon uitleven op explosieve sets en de meest uiteenlopende optredens. In totaal zorgden 75 acts op 3 verschillende podia voor een diverse en boeiende line-up. 

Geen Boomtown zonder het fantastische Boomtownteam

We kunnen het niet genoeg herhalen: zonder het geweldige team, geen Boomtown. In totaal zorgden 300 vrijwilligers en medewerkers ervoor dat alles vlot verliep. We willen dan ook iedereen die meewerkte aan Boomtown uitdrukkelijk bedanken: de tappers, het productieteam, de inkombalieteam opbouw en afbraak, de sfeerbeheerdersfotografen en het sociale mediateam

De mensen van stagedesign, de geluids- en lichttechniekers, onze hosts, het kernteam van Boomtown en de heerlijk opgewekte ploeg van HA Concerts en Brasserie HA.

Bedankt aan de Schepenen en stadsdiensten van FeestenGelijke KansenMilieuJeugd en Cultuur, de wijkregisseur en het toegankelijkheidsteam van stad Gent om ervoor te zorgen dat iedereen van de Gentse Feesten kan meegenieten. Daarnaast ook een bedankje voor IVAGO om samen met ons het terrein proper te houden.

En last but not least: wat een publiek! We zagen enkel blije gezichten en vrolijke ontmoetingen. Volgend jaar zien we elkaar terug, tijdens de Gentse Feesten! 

Nagenieten van alle muzikale spektakel kan met de aftermovie of via onze kanalen: 

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture