Tickets info

Veiligheid & gezondheid

De veiligheid en gezondheid van publiek, crew, artiesten... zijn onze absolute prioriteit en we respecteren alle verplichtingen, aanbevelingen en richtlijnen die opgelegd worden door de overheden. Deze maatregelen kunnen in de aanloop naar of tijdens het festival op elk moment wijzigen. 

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Dit ticket geeft iedereen toegang die volledig gevaccineerd is (minstens 2 weken voor het evenement), recent negatief testte (maximum 48 uur voor aanvang) of in de laatste zes maanden besmet raakte met het Coronavirus.

Covid Safe Ticket

Op 18 juli heeft de overheid het Covid Safe Ticket ingevoerd om festivals en evenementen veilig te organiseren. Het Covid Safe Ticket is verplicht voor alle professionele evenementen, zowel massa-events als activiteiten met een lagere capaciteit. Ook Boomtown valt hieronder: onze maximumcapaciteit is 2500 personen (dit is ongeveer de helft van de capaciteit vóór corona).

Met het Covid Safe Ticket krijgt iedereen die volledig gevaccineerd is, recent negatief testte of in de laatste zes maanden besmet raakte met het virus toegang. Afstands- en mondmaskerplicht vervallen. Als bezoeker ben je verantwoordelijk om voor dit ticket te zorgen en in regel te zijn met de geldende maatregelen. We vragen dan ook aan iedereen om tijdig zijn/haar vaccinatie of test in te plannen. Aan de ingang van Boomtown wordt er onder geen beding toegang verleend aan wie dit niet in orde heeft gebracht.

Boomtown werkt zoals in het verleden zonder reservaties en met het 'first come first served'-principe. Zolang de Kouter niet volzet is, ben je op vertoon van je Covid Safe Ticket bijzonder welkom op ons festival. Kom dus op tijd naar Boomtown! Want vol = vol.

MEER INFO OVER HET COVID SAFE TICKET

Kouter = gratis, in de Opera zijn enkele concerten betalend

De concerten op de Kiosk en GEM stage zijn altijd gratis. Reserveren hiervoor is niet nodig. Zolang Boomtown niet volzet is, krijg je toegang tot het plein op vertoon van je Covid Safe Ticket. 

Binnen in de prachtige Lullyzaal van de Opera zijn betalende concerten van Tsar BDavid Numwami en Ansatz Der Machine. Koop je tickets op tijd: de plaatsen zijn zéér beperkt!

UiTPAS

Met een UiTPAS met kansentarief krijgt je 80% korting op de voorverkoopprijs. Klik op 'gebruik promotiecode' bij elke ticketlink, vul 'uitpas' in en betaal je ticket met korting. Mail tegelijk je UiTPAS-nummer naar info@boomtown.be: zo'n nummer begint met 09000.

Demokaart

Omdat Democrazy mede-organisator van Boomtown 2021 is, kan je ook tijdens het festival gebruik maken van de DEMOKAART voor korting op de betalende tickets. In ruil voor €15 krijg je met deze DEMOKAART een jaar lang €3 korting per concertticket van Democrazy. De korting geldt dus ook voor de betalende concerten op Boomtown

De DEMOKAART is online te koop. Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart 24u na aankoop voor het eerst gebruiken. Deze code is aan je persoon gebonden, en dus niet voor meerdere tickets per concert bruikbaar.

Heb je nog een vraag? Mail naar tickets@democrazy.be.

Partners
Flanders State of the Art
Sabam For Culture
KU leuven
Hogeschool Gent
VDK
Studio Brussel
Focus Knack
Stad Gent
Cultuur Gent
Beeple
Coca Cola
Cristal
Democrazy
Handelsbeurs
Voo?uit
Opera Ballet van Vlaanderen
Greentrack