Ticketinfo

Kouter & Opera = gratis, in de Handelsbeurs zijn concerten betalend

De concerten op de Kouter en in de Opera zijn altijd gratis. Reserveren hiervoor is niet nodig. 

Boomtown werkt zoals in het verleden zonder reservaties en met het 'first come first served'-principe. Zolang de Kouter niet volzet is, ben je bijzonder welkom op ons festival. Kom dus op tijd naar Boomtown! Want vol = vol.

Binnen in de Handelsbeurs zijn betalende concerten. Opgelet, je meldt je aan met je ticket aan de inkom van de Handelsbeurs en niet op de Kouter. Goed om weten, als je een ticket hebt voor de Handelsbeurs heb je gegarandeerd toegang tot het plein. Dus ook als het plein volzet is.

UiTPAS

Met een UiTPAS met kansentarief krijgt je 80% korting op de voorverkoopprijs. Klik op 'gebruik promotiecode' bij elke ticketlink, vul 'uitpas' in. Selecteer je ticket en voer jouw persoonlijk UiTPAS-nummer in, zo'n nummer begint met 09000. 

Opgelet: tickets aan Uitpastarief staan op naam en mogen bijgevolg niet worden doorgegeven aan iemand anders. Heb je een vraag, dan kan je een mailtje sturen naar info@boomtown.be of bellen naar 09 223 22 27.

Demokaart

Omdat Democrazy organisator van Boomtown 2022 is, kan je ook tijdens het festival gebruik maken van de DEMOKAART voor korting op de betalende tickets. In ruil voor €15 krijg je met deze DEMOKAART een jaar lang €3 korting per concertticket van Democrazy. De korting geldt dus ook voor de betalende concerten op Boomtown

De DEMOKAART is online te koop. Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart 24u na aankoop voor het eerst gebruiken. Deze code is aan je persoon gebonden, en dus niet voor meerdere tickets per concert bruikbaar.

Heb je nog een vraag? Mail naar tickets@democrazy.be.

Partners
KU leuven
VDK
Bolt
Hogeschool Gent
Studio Brussel
Flanders State of the Art
Stad Gent
Humo
Democrazy
Handelsbeurs
Viernulvier
Opera Ballet van Vlaanderen
Cristal
Beepl
Sabam
Alles Kan
European Union
Musicaire
Music Moves