Ticketinfo

Moet je betalen voor een ticket?

De concerten op de Kouter (Kiosk en Alles Kan-podium) zijn altijd gratis

Boomtown werkt zonder reservaties en met het 'first come first served'-principe. Reserveren is niet nodig. Zolang de Kouter niet volzet is, ben je bijzonder welkom op ons festival. Kom dus op tijd naar Boomtown! Want vol = vol.

De optredens in Ha concerts zijn wél betalend. Opgelet, je meldt je aan met je ticket aan de inkom van Ha Concerts en niet op de Kouter. Goed om weten: als je een ticket hebt voor Ha Concerts heb je gegarandeerd toegang tot het plein. Dus ook als het plein volzet is.

Mensen met een beperking die over de European Disability Card beschikken, hebben recht op één gratis begeleidersticket voor de betalende concerten in Ha Concerts. Vraag jouw begeleidersticket aan per mail via contact@boomtown.be of telefonisch via 09 223 22 27. Nog geen EDC? Vraag jouw kaart gratis aan.

UiTPAS

Met een UiTPAS met kansentarief krijgt je 80% korting op de voorverkoopprijs. Klik op 'gebruik promotiecode' bij elke ticketlink, vul 'uitpas' in. Selecteer je ticket en voer jouw persoonlijk UiTPAS-nummer in, zo'n nummer begint met 09000. 

Opgelet: tickets aan Uitpastarief staan op naam en mogen bijgevolg niet worden doorgegeven aan iemand anders. Heb je een vraag, dan kan je een mailtje sturen naar info@boomtown.be of bellen naar 09 223 22 27.

Een uitgesteld ticket via Applaus!

Samen met 6 andere cultuurpartners willen Enchanté vzw en Boomtown met het project Applaus! de drempel tot cultuur op de Gentse Feesten verlagen. Daarom bieden we voor alle betalende concerten in de Handelsbeurs uitgestelde tickets aan. 

Hoe werkt het?

  • Trakteer iemand op een uitgesteld ticket en laat iemand met wat minder gratis genieten van dit concert. Je kan kiezen of je €5, €10 of €15 doneert. Doneren kan je doen via deze link.
  • Wil je graag een uitgesteld ticket voor één van de concerten? Reserveren kan via  info@boomtown.be of 09 223 22 . Je hoeft dus niet te betalen en je krijgt er een drankje bij. 

Meer info via de website van Enchanté.

Demokaart

Omdat Democrazy organisator van Boomtown is, kan je ook tijdens het festival gebruik maken van de DEMOKAART voor korting op de betalende tickets. De DEMOKAART kost €15. Met een DEMOKAART krijg je €3 korting per ticket op Boomtown en elk concert van Democrazy. 

De DEMOKAART is online te koop. Let op: om synchronisatie met alle zalen mogelijk te maken, kan je de kaart 24u na aankoop voor het eerst gebruiken. De code is persoonsgebonden, en dus niet voor meerdere tickets per concert bruikbaar.

Heb je nog een vraag? Mail naar tickets@democrazy.be.

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Bolt
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Nationale Loterij
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture
PlayRight+
Robi
GTV
Caruur