Wil je meewerken?

Vrijwilligers gezocht!

Een festival als Boomtown staat of valt met de medewerking van een gezellige bende vrijwilligers: enthousiaste mensen die elk jaar opnieuw, samen met ons, de beste editie ooit nastreven. 

Vrijwilliger zijn op ons festival kan op vele manieren. Team sfeerbeheer zorgt voor de toegangscontrole, houdt de veiligheid in de gaten en toont mensen wegwijs op het terrein. Naar één van de bars bijvoorbeeld, waar het barteam hen voorziet van een fris getapte drankje. Het festival moet ook opgebouwd en afgebroken worden, zowel door stoere stellingklimmers (m/v) als door multitalenten met smaak voor decoratie en inrichting. 

Of ben je zot van Instagram, en wil je deel uitmaken van ons social mediateam om het festival te coveren? Kan je vlot omgaan met Instagram, Reels en Instastories? Trek je betere foto’s met je smartphone dan doorgewinterde fotografen met meterslange telelenzen? Kan je boodschappen fris en duidelijk overbrengen? 

Vrijwilligers bij Boomtown doen dit niet voor niks: de unieke Boomtown-sfeer, een wijze bende medevrijwilligers, lekker eten, drankjes en een vrijwilligersvergoeding krijg je in ruil. En dan spraken we nog niet over de geweldige artiesten die je zal zien tijdens je shift!  

Heb je zin om mee te werken? De sfeer erin brengen, tickets scannen of broodjes smeren? Pintjes tappen en nadien de held van de afbraakploeg zijn? Schrijf je in op crew.boomtown.be! Dat kan voor één of meerdere dagen en functies.

Heb je nog vragen? Stel ze aan crew@boomtown.be.

Partners
Flanders State of the Art
Sabam For Culture
KU leuven
Hogeschool Gent
VDK
Studio Brussel
Focus Knack
Stad Gent
Cultuur Gent
Beeple
Coca Cola
Cristal
Democrazy
Handelsbeurs
Voo?uit
Opera Ballet van Vlaanderen
Greentrack