Gezocht: vrijwilligers

Meewerken op Boomtown?

Een festival als Boomtown staat of valt met de medewerking van een gezellige bende vrijwilligers: enthousiaste mensen die elk jaar opnieuw, samen met ons, de beste editie ooit nastreven. 

Gezocht: m/v/x

Zonder vrijwilligers geen Boomtown, en dat kunnen we niet genoeg zeggen. Ons festival is op zoek naar heel wat helpende handen:

  • Team sfeerbeheer zorgt voor een vlotte flow en is het aanspreekpunt voor het publiek. Ticketcontrole aan de inkom, bewaking uitgang, bezoekers verwelkomen, de veiligheid in de gaten houden en mensen wegwijs tonen op  het terrein, ... Het hoort er allemaal bij.
  • Het barteam voorziet de mensen van een fris getapte pint. We zoeken zowel handige tappers als vriendelijke barbedienden. 
  • Het festivalterrein moet ook opgebouwd, afgebroken en ingericht worden, zowel door stoere stellingklimmers (m/v/x) als multitalenten met smaak voor decoratie en inrichting. Dat tweede is voor alle duidelijkheid géén zware arbeid.

Naast de fantastische, vriendschappelijke sfeer voorzien we ook heerlijke catering, drankbonnen en een vrijwilligersvergoeding.  Je mag ook flexibel werken: heel de periode meehelpen of één shift, het kan allemaal!

Inschrijven

Is dit allemaal nieuw voor je en vraag je je af hoe alles er te werk gaat? Stel jouw vragen aan crew@boomtown.be.

Zin om mee te werken?  Schrijf je in op crew.boomtown.be! Dat kan voor één of meerdere dagen en functies.

Partners
KU leuven
VDK
Bolt
Hogeschool Gent
Studio Brussel
Flanders State of the Art
Stad Gent
Humo
Democrazy
Handelsbeurs
Viernulvier
Opera Ballet van Vlaanderen
Cristal
Beepl
Sabam
Alles Kan
European Union
Musicaire
Music Moves