Word vrijwilliger

Meewerken op Boomtown? Infomoment: 3 juli

Een festival als Boomtown staat of valt met de medewerking van een gezellige bende vrijwilligers: enthousiaste mensen die elk jaar opnieuw, samen met ons, de beste editie ooit nastreven.

Vraag je je af hoe alles er te werk gaat? Wees dan van harte welkom op ons infomoment voor vrijwilligers op dinsdag 3 juli om 20u in Ha Concerts (Handelsbeurs) op De Kouter (ingang via brasserie). Sven en Ines ontvangen je met een brede glimlach om je helemaal warm te maken voor uw favoriete zomerevent. 

Gezocht: enthousiastelingen

Zonder vrijwilligers geen Boomtown, en dat kunnen we niet genoeg zeggen. Ons festival is op zoek naar heel wat helpende handen.

Naast de fantastische, vriendschappelijke sfeer voorzien we heerlijke catering, drankbonnen en een vrijwilligersvergoeding.  Je mag ook flexibel werken: heel de periode meehelpen of één shift, het kan allemaal!

  • Team sfeerbeheer zorgt voor een vlotte flow en is het aanspreekpunt voor het publiek. Ticketcontrole aan de inkom, bewaking uitgang, bezoekers verwelkomen, de veiligheid monitoren en mensen wegwijs maken enz.
  • Het barteam voorziet het publiek van verfrissende drank. We zoeken zowel handige tappers als vriendelijke barbedienden voor de kouter.
  • Het Greenteam is verantwoordelijk voor de herbruikbare bekers. Van inzameling en sortering tot de inwisselstand en terugbetaling van bezoekers. 
  • Het festivalterrein moet opgebouwd, afgebroken en ingericht worden, zowel door stoere stellingklimmers als multitalenten met smaak voor decoratie en inrichting. Ook ordelijke geesten die graag sorteren, opvouwen en opbergen zijn welkom!

Inschrijven

Is dit allemaal nieuw voor je en vraag je je af hoe alles er te werk gaat? Stel jouw vragen aan crew@boomtown.be.

Zin om mee te werken?  Schrijf je in op crew.boomtown.be! Dat kan voor één of meerdere dagen en functies.

Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Bolt
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Nationale Loterij
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture
PlayRight+
Robi
GTV