Bereikbaarheid

Locaties

Boomtown gaat door op twee locaties:

  • Vanop de unieke Kiosk wordt de Kouter opnieuw de gedroomde openluchtplek voor gratis concerten en parties. Ook het Alles Kan-podium bevindt zich op de Kouter. 

Tram of bus

Met de tram of bus bereik je Boomtown vlot. Bereken de makkelijkste route via de website of app van De Lijn. 

De pendeltram T2 en T3 Flanders Expo – Gent Sint-Pieters – Korenmarkt blijft pendelen tot op de Korenmarkt en rijdt heel de dag en nacht door (halte 'Koophandelsplein (Zonnestraat), dus vlakbij de Kouter).

Trein

Kom met de trein naar Boomtown voor de helft van de prijs met een BRAVO!-ticket. Kocht je een ticket voor de betalende concerten van Boomtown in Ha Concerts dan vind je op je ticket een NMBS-kortingscode. Met deze code kan je vanaf 31 dagen voor het concert een heen- en terugrit (in 2de klasse) naar Gent-Sint-Pieters boeken, en dit van elk Belgisch station. Terugreizen mag met dit ticket ook de dag nadien nog.

Je kan het BRAVO!-ticket op deze pagina kopen. Geef voor de heen- en terugreis één en dezelfde datum in (de datum van je voorstelling), ook al mag je ten laatste de dag na je concert terugreizen. Het enige wat je daarna nog nodig hebt, is de NMBS-code op het ticket van je Boomtown-concert. Deze code begint met een nul, de hoofdletter i en de letters BR.

Auto + openbaar vervoer

We raden aan om niet met de auto tot op de Kouter te rijden. Als alternatief kan je aan de rand van Gent parkeren op een gratis P+R (Park + Ride) parking. Van daaruit kan je verder met de tram of bus.

Ontdek alle P+R parkings via de website van Stad Gent

Rijd je toch met de auto de Gentse binnenstad binnen? Check dan zeker op voorhand of je wagen binnen mag in de lage-emissiezone, en vermijd een boete.

Te voet of met de fiets

Rond het festivalterrein van Boomtown zijn fietsenparkings voorzien. We vragen om geen fietsen tegen de herashekkens te zetten wegens veiligheidsredenen

Het festivalterrein is rolstoeltoegankelijk. Je kan steeds terecht bij één van onze medewerkers met vragen. 

Bereikbaarheid voor mensen die minder mobiel zijn

Er zijn meerdere opties om je naar Boomtown te verplaatsen:

  • Parkeren met de blauwe kaart aan de rand van de feestzone of in de Interparking onder de Kouter. 
Partners
KU leuven
VDK
Cristal
Bolt
Beepl
Knack
Studio Brussel
Democrazy
Ha Concerts
Viernulvier
Flanders State of the Art
Nationale Loterij
Stad Gent
Alles Kan
Sabam For Culture
PlayRight+
Robi
GTV